torsdag 17 mars 2011

Kuala Lumpur torsdag, regionmöte..


Nu har vi kört igång, halva dagen har ägnats år sk förmöte i de sju olika regionerna med diskussioner och ide-utbyte mellan oss avdelningsordförande i respektive region. I ÖEMA, som Moskva tillhör finns här Zurich, Stockholm, Aten, Munchen, Wien, Budapest, Västerås samt Istanbul, Geneve och Dubai representerade. Den enda som saknas är Warsawa som inte kunde komma i år.   

Mycket diskuterande som vanligt och rapporter från de olika avdelningarna vilket var givande och intressant. Vi fick också träffa Åsa-Lena Lööf, SWEA's interntaionella ordförande som kom förbi och berättade lite om SWEA Internationals arbete. Christina Moliteus presenterade en del av PR-komittens nyproducerade PR/reklam-material som vi alla kan få ta del av och använda i de lokala avdelningarna - se bild. 

Lunchen intogs här på JW Mariott och det var naturligtvis gott och trevlig och bla så drack vi de trevliga guava-juicerna i vackert grönt och rosa som ni ser här intill. 
 
 Ikväll har vi Välkomstdrink vid poolen och i morgon blir det workshops och Världsmötes-konferens. 

Jag avslutar så länge med en dikt av Tage Danielsson som vår regions fd sekreterare, Anna Rönnerskog skickade till oss och handlar om vänner, så passande för SWEA: 

En droppe droppad i livets älv
Har ingen kraft att flyta själv.
Det ställs ett krav på varenda droppe.
Hjälp till att hålla de andra uppe.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar