tisdag 25 januari 2011

Odd Molly i Pokrovsky

Idag hade Inna Lundvall (sedan 2010 Odd Mollys officiella distributör i Ryssland) Morgonträff hemma hos sig och visade upp Odd Mollys Vårkollektion. I ett rum i sitt fina 'townhouse' har Inna än så länge show-rum för Odd Molly-kollektionerna.

Odd Molly som startades 2002 av Karin Jimfelt-Ghatan, Per Holknekt och Christer Andersson har blivit framgångsrikt både i Sverige och internationellt.

Än så länge finns märket inte i så många butiker i Moskva men det kommer Inna att ändra på! I vår kommer vi att hitta Odd Molly på 'Jeans Symphony Casual' ('JS Casual') på Leningradsky, mittemot Metropolis samt i samma butik i Mega Khimki och Mega Tepystan. Visst kommer det att säljas lite dyrare i Moskva än hemma i Sverige men det beror främst på de dyra tullarna och certifieringen förklarar Inna.

Snart kommer Odd Molly i Sverige att starta egen on-line-försäljning men fram till dess finns kläderna i 1 450 olika butiker världen över med 'concept-stores' i Stockholm, Köpenhamn och Los Angeles. Internetbutiker i Sverige som Inna tror kan ha ett stort urval är tex:: Tintinstyle.se och Country-dreams.seInna som tidigare inte arbetat i modebranschen berättar att hon innan hon upptäckte Odd Molly 2003 inte alls varit särskilt mode-intresserad.Men Odd Molly är något speciellt, avslappnat, bekvämt och originellt eller som företaget själva uttrycker det 'Sunday morning feeling'. Snyggt men avslappnat.

Inna håller just nu mest på med Höst-Vinterkollektionen som snart kommer till Moskva och ska visas för inköpare. Hon lovar att så fort hon tagit upp orders kan vi få komma och kika på kollektionen - förhoppningsvis i början av Juni. Det gör vi gärna! Tack Inna! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar