söndag 30 januari 2011

Alexander Ghindin

Ville bara som hastigast berätta att vi var några lyckligt lottade som fick biljetter till konserten i Dom Musiki med Alexander Ghindin (till höger) och Nikolai Petrov (också pianist) går kväll. Det var Tereza Ghindin, Alexanders fru, svenska och ny Swea som generöst delade ut några fribiljetter! Tack igen Tereza och Alexander!

Alexander är konsertpianist i världsklass och jag hoppas att fler får möjligheten att lyssna till honom så småningom!
Läs mer om och lyssna till Alexander på hans hemsida. Eller läs om honom här.

2 kommentarer:

  1. Trevligt att ni kunde komma. Det är ett spännande år med många intressanta musik projekt. Glad att kunna bjuda SWEA medlemmar på flera konserter.
    Tack för den fina bloggen.

    Hälsningar, Tereza Ghindin

    SvaraRadera
  2. Glober World Capital, är detta ett levande företag för att hjälpa personer som är i behov av finansiella kriser och hjälpa dem att uppnå sina mål i livet. Om du verkligen är i behov av ett lån, så låt mig veta, vi erbjuder lån till privatpersoner samt organisationer som har intentioner renovera hus och institutioner, skuldkonsolidering, återfinansiering samt etablering av affärs outfits. vår skyldighet att hjälpa de behövande att få ekonomisk stabilitet för att möta kraven från levande. Vi försäkrar maximal säkerhet är vår prioritet. E-post: globerworldcapital@hotmail.com

    SvaraRadera