fredag 4 maj 2012

Anna-Lena på Scandinavia i går kväll

En fantastiskt intressant kväll blev det i går med superduktiga journalisten och författarinnan Anna-Lena Lauren! 

Vi var ett tjugotal kvinnor samt två män som samlades i 'vita rummet' på Scandinavia för att lyssna till finlandssvenska Anna-Lena. Vi fick höra lite utdrag ut alla hennes tre böcker: De är inte kloka de där ryssrana, I bergen finns inga herrar och hennes senaste bok som handlar om singelliv i Moskva: Sedan jag kom till Moskva.

Anna-Lena poängterade att den första boken om Ryssland och ryssar har blivit oehört populär och att hon verkligen skrev den med hela sitt hjärta, vilket märks och den är så rolig och intressant att läsa kan många intyga. Nu finns den ärven på ryska och hon berättade att den fått fina recensioner även här i Ryssland! - Perfekt presennt till ryssar!

Nästa år kommer hennes fjärde bok som kommer att handla om den demokratiska revolutionen i Ukraina och Georgien etc.

Vi passade också på att ställa en del frågor till Anna-Lena som den kunniga och initierade journalist hon är om allt från Putin, Prokhorov, Navalny, Rysslands fördelar och vad vi kan lära oss som skandinaver av ryssarna.

Tusen Tack Anna-Lena för en mycket innehållsrik och underhållande kväll - vi önskar dig all lycka med ditt fina arbete och ser fram emot fler möten och böcker!   ; ))

Tack också till Moskva-Swean Maria Simon som kom med iden och organiserade denna fina kväll! 

Anna-Lena kontaktas gärna via mail för bokförsälning, hon bor i centrala Moskva och det går fint att svänga förbi för att köpa böcker direkt av henne, maila: anna-lena.lauren@hbl.fi


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar