tisdag 11 oktober 2011

Connie Meyer och HumanCare Russia - tar emot donationer från november

Många känner redan danska Connie som sedan lång tid i Moskva och Ryssland samarbetar med den ryske prästen  Fader Pavel och en rysk ortodox kyrka, 'Vera Nadeshda, Lubov immateri Sofia' med välgörenhet till ryska familjer och barn. Kyrkan och Connies lokaler ligger nära Savyolovskaja metro lite norr om Moskvas centrum.

I SWEA Magasinet Moskva Vår/Sommar 2011 (s 26-28) gjorde vi en intervju med Connie där hon berättar om sitt arbete. Klicka här för att komma till vår tidning på nätet. 


Connie var med och bildade den danska Välgörenhetsorganiosationen 'HumanCare Russia' som du kan läsa mer om på deras hemsida (klicka på ordet ovan). Hon har även en egen hemsida om sitt arbete. Connie Meyer Moskva. 

Connie och HumanCare Russia tar gärna emot donationer i form av kläder till barn och vuxna, leksaker, möbler (vid större möbler bör det diskuteras med Connie först) elektroniska apparater, köksgeråd mm.  

Allt behövs och allt kommer till nytta!
Givetvis bör kläder och övrigt vara rena och hela. 

Connie ser sedan till att distribuera dessa saker till behövande och för närvarande arbetar hon med flera barnhem, ett barnsjukhus samt enskilda familjer i behov.

Du som skulle vilja erbjuda dig att hjälpa Connie är hjärtligt välkommen att ta kontakt - ofta behövs hjälp att sortera donerade saker och kläder.


Om du vill donera pengar så går det givetvis också mycket bra, Connie har konto här i Moskva men även i Danmark, kontakta henne så skickar hon kontonummer.

Connie talar danska, engelska och ryska och du behöver avtala en tid när du vill lämna saker till henne - hon spenderar största delen av sin tid här i Moskva men befinner sig då och då i Danmark där hon har sin familj.

Vid infarten till kyrkan ligger två gula hus där Connie håller till (märkta med röda kryss på kartan nedan) och där hon tar emot donationer. Närmaste metro är antingen Savyolovskaja eller Marina Rosha.

OBS Du måste bestämma tid med Connie innan du åker dit och lämnar saker!

Hon kommer att börja ta emot donationer från November 2011. 

 

Address och kontakt:

Connie Meyer nås på telefon: +7 916 677 76 48 eller via mail: 
connie.meyer@bk.ru

Skype: connie_meyer2008 

Address till hennes lokaler invid kyrkan är: Savelovskii Proezd 6 och 8.

Denna information finns också på SWEA Moskvas hemsida här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar