söndag 13 november 2011

Vinprovning med Syrah-viner

Fredagen den 21 oktober hade vi så vin-provning igen på Scandinavia i regi av Kristin Carlo och och med Marina Averchenkova som vår ciceron i vinets värld. I höst har vi valt att ha druvor som tema och startade hösten med syrah-druvan eller shiraz som den kallas på vissa håll.

Som vanligt var det utsökta och mycket intressanta viner som Marina hade valt ut från bla Frankrike och Sydafrika. För den som önskar går det bra att beställa vinerna via Marina efter provningen. För alla intresserade ska jag väl berätta att vi sedvanligt provar 4 viner på provningarns (1 helt glas och 3 avsmakningar) och blir av Scandinavia bjudna på små passade 'amuse bouches' - aptitretare/snittar.

Våra vinprovningar är öppna för alla skandinaver män, kvinnor etc och de annonseras ut på vär hesida under rubriken PROGRAM.  

Nästa och årets sista tillfälle blir fredagen den 9 december, från kl 19.30 i Valvrummet på restaurang Scandinavia då vi provar populära Cabernet Sauvignon-druvan. Anmäl dig till Kristin Carlo, programsweamoskva@gmail.com.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar