söndag 27 november 2011

Svenska Skolan söker medarbetare till Fritis


Svenska Skolan i Moskva
  En skandinavisk oas i Ryssland


Vi söker en ny medarbetare


Svenska skolan i Moskva välkomnar barn med skandinavisk anknytning i åldrarna 2 till 16 år. Vi följer svensk läroplan och drivs av en styrelse bestående av engagerade föräldrar och med rektor som pedagogisk ledare. Skolan ligger i ett grönområde intill Leninskij Prospekt i sydvästra Moskva. Här erbjuds skandinavisk pedagogik i en trygg och familjär omgivning.


Måndag till torsdag eftermiddag, erbjuder Svenska skolan fritidsverksamhet för de barn som går hos oss. Vi söker nu en assistent till fritids.Vi söker dig som:

-       Har en hög social kompetens och lätt för att samarbeta.

-       Är flexibel, lyhörd, kreativ och ansvarstagande.

-       Är intresserad av pedagogiskt arbete och utveckling.

-       Talar obehindrat på svenska, norska eller danska.


Tillträde till tjänsten är i mitten av januari 2012. Observera att detta är en lokal tjänst. Det innebär att du som söker tjänsten redan bor i Moskva eller planerar att flytta till Moskva utan hjälp från skolan.


För mer information maila till fritidsansvarig Natalia Morgoul, natalia.morgoul@ssim.nu tel. +7 925 022 32 72 alt. +46 73 942 88 26.


Om du vill bli en av oss, skicka via mail ett personligt brev och CV till Natalia Morgoul. Sista ansökningsdag är fredag den 6 januari 2012.

Vill du veta mera om oss och vår verksamhet, besök hemsidan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar