onsdag 7 september 2011

Till alla idrottsintresserade svenskar i Moskva

En hälsning från Tomas Hallberg på den Svenska Ambassaden:

Till alla svenskar i Moskva

Från flera håll har uttryckts en önskan om en informationskanal för idrottsintresserade svenskar i Moskva. Från ambassaden har vi registrerat en e-postadress
sport.moscow@foreign.ministry.se och avser att upprätta en sändlista. Tanken är att de som är med på listan skall kunna få information om svenskrelaterad sport som äger rum i Moskva. Det kan gälla svenska idrottslag/idrottsmän som uppträder på plats i Moskva men även tv sända evenemang, till exempel EM och VM matcher i fotboll och ishockey där svenska fans samlas på en sportbar eller annan gemensam plats för att heja på sitt lag. Om så önskas kan listan även användas för att sondera intresse för utövande av idrott (innebandy, fotboll t ex) bland gruppmedlemmarna.

Många gånger får ambassaden inte information om vad som är på gång och därför är får ni gärna bidra med information om evenemang.


Om ni är intresserade att vara med på denna utskickslista så svara på detta mail så så sätter vi upp er. Om ni känner någon som inte är med på listan ,men så önskar, be dem skicka ett mail så sätts de upp på utskicken.



Tomas Hallberg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar