tisdag 9 november 2010

IKEA och Eva..

I går var Kristin o jag på IKEA och valde ut grejer som IKEA traditionsenligt skänker till IWC's Winter Bazaar, den 27 November 10-16. På hotellet Radisson Kievskaya, äger den rum, inte att missa! Det brukar vara hysteriskt mycket folk, saker från massor av Moskvas alla ambassader, förra året köpte jag Syafrikanskt vin och cashemere från Italien - Jättekul! Givetvis bäst av allt är att intäkterna går till rysk Välgörenhet, många organisationer som hjälper ryska barn, handikappade, sjukhus mm.

Vi lyckades pricka in IKEA's generösa budget för detta tillfälle ganska exakt och hittade massor med fina saker! Bra IKEA! Fina nya servetter, Julkransar, gran-dekorationer, några vaser, blommor, fina burkar, lyktor, lite ditt o datt. Det kommer att bli ett Jättefint SVERIGE-bord, det lovar vi. Temat blir typ 'Lexington', ursäkta IKEA.... eller snarare Grattis IKEA till att ni hänger med i trenderna! Lexington-grejer kan man numera handla online: http://www.lexingtonshop.com/

Från och med nästa vecka kommer Eva Engelbert att gästblogga, så håll ögonen öppna för nya perspektiv på Moskva mm. Eva är vår Vice Ordförande i Swea och har även bidragit till nya numret av SWEA Magasinet Moskva med ett roligt reportage om en vattenläcka hos grannen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar