fredag 1 juli 2011

Clubkvällen på Strelka Bar och Krysha..

Vi kunde inte valt en bättre kväll än fredagen den 3:e juni för att uppleva några godbitar från Moskvas restaurang och kvällsutbud. Vädret var underbart och uppe på taket på Strelka Institute där Strelka Bars uteservering befinner sig njöt vi av den goda maten och solnedgången med Kristi Frälsarkaterdralen som bakgrund - rekommenderas varmt!

Vi tackade också av Ulla Z, Caroline B och Eva S som dessvärre lämnar vår styrelse pga av flytt vidare. Ulla hem till västkusten, Caroline till Sverige och eventuellt vidare och Eva S som efter sommaren flyttar vidare till spännande Ho Chi Min City i Vietnam. Många anslöt och vi blev totalt ett gäng på ca 15 personer.
Efter middagen fortsatte vi till Club Krysha, en nattklubb som precis som namnet säger befinner sig på taket av en gammal industribyggnad - inte helt lätt att hitta ingången men efter lite om och men var vi en mindre grupp på 5 personer som letade oss in och upp för trapporna till Krysha som har både inne och ute-utrymme i form av en terass med utsikt över nya Moskva City.Det var definitivt bättre än jag väntade mig och publiken består av många expats och är relativt sofistikerad. Vissa av oss (inte jag och Gunvor som tog bilen hem vid 12-snåret) stannade ända till klockan fyra på natten - 'no names'.

Kul var det i alla fall och även detta ställe rekommenderas varmt av SWEA Moskva!


Tack till Caroline för fina bilder!

Kryshas uteterass

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar