torsdag 16 februari 2012

Svensk musik i Moskva

Från Kulturavdelningen på Svenska Ambassaden kommer följande info om svenska musiker som kommer till Moskva under våren - obs översatt fritt via google translate..

Under våren väntar vi på så många musikaliska händelser som vi har beslutat att avsätta dem till en separat utskick. Svensk musik är oftast förknippas med de populära ljudet av ABBA, Roxette, Ace of Base, osv, men i Sverige idag, tusentals konstnärer att arbeta i många olika stilar. Vi skulle vara glada om du vill att uppskatta mångfalden av svenska musik och besöka en av vårens konserter.
Sounds Of SWEDENDen TORSDAG 1 mars kl 21:00 på klubben "16 ton" konsert kommer att äga rum under evenemanget, tillägnad främjande av den svenska musik i Ryssland.
Med stöd av Export Music Sweden och Sveriges ambassad i klubben "16 ton" kommer att utföra 1 mars Jay-Jay Johanson, Loney Dear och löftet och Monster.


Och om Jay-Jay är välkänt i Ryssland kommer Loney Dear uppträda för första gången i Ryssland. Loney Dear - en skapelse av multiinstrumentalisten och tidigare professionell cyklist Emile Svanangena. "Det sublima och vackra indie-pop, följt av en innerlig mini-orkester" - så beskrivs av sina beundrare. Solist Promise och Monster från den mystiska brunetten Elven röst kallade kvinnornas version av Jose Gonzalez.
Detaljer om webbplatsen för ambassadenKöp biljetter på nätet www.16Tons.ru, klubben i hand (gatan Presnensky Val 6) och 8 (499) 253-1550.
Solar Fields och Sync24 i klubben "16 ton"April 15 kl 20:00 på klubben, "16 ton" kommer att hållas Privat Ultimae Session - avdelningen fest med kända konstnärer som arbetar i genren psykedelisk ambient / chillout-musik. Eftersom chefen gästen tala svenska konstnären Magnus Birgersson med projektet Solar Fields, de välkända finsmakare av högteknologiska omgivnings-och downtempo. Bolaget kommer att Daniel Magnus Segerstad av kolbaserade livsformer med sitt soloprojekt Sync24.
Köp biljetter på nätet www.16Tons.ru, klubben i hand (gatan Presnensky Val 6) och 8 (499) 253-1550.
Festival ASTRALC 20 till 22 april i Moskva, under en informativ stöd för ambassaden att vara värd för internationella festival för modern instrumentalmusik ASTRAL. ASTRAL - den viktigaste händelsen för fans av modern atmosfären instrumental musik i Ryssland. Venue - Club Mjölk (www.milkclub.ru)Festivalen gästas av den svenska gruppen och PG.Lost MoonlitasilorHemsida: http://fbits.ru/astral2/Information om grupperna:PG.Losthttp://www.facebook.com/pglostMoonlitasilorhttp://www.facebook.com/moonlitsailor
Under våren nordvästra Ryssland förväntas också elektronisk musik festival SWElectronica. Och i februari kommer fans av klassisk musik i S: t Petersburg behaga en konsert i Eremitaget teatern under kontroll av svenska ledare Mats Liljefors.Se upp för meddelanden på vår webbplats och på sidorna av det svenska hemmet i MySpace och Facebook.Vi ses på konserterna!Sveriges ambassad i Moskva

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar