torsdag 21 april 2011

Varvary igen...

Min man tyckte att vi måste prova Varvary direkt så lite snabbt var vi där i går kväll för att provsmaka detta fenomen..
Restaurangen ligger på 7:e våningen på boulevarden nära Dmitrovka ul och är uppdelad på två våningar. I den nedre delen serverar man en italiensk klassisk meny och i kväll när vi var där så fanns det även live-musik ala hotell-lobby. 

övervåningen serveras en avsmakningsmeny med ca 8-10 små rätter för ca 8 000 Rubler. Dessutom kan man välja mellan ca 10 olika 'lunch-menyer' för ca 4-7 000 Rubler styck. De innehåller förrätt och varmrätt med olika teman.   


Inredningen är inte helt i min smak... say no more.. skämt åsido den är närmast att likna vid en sorts 'budoir'-stil, med mönster typ överallt. I slutet av april kommer man att på andra våningen öppna en ute-veranda som nog kommer att bli trevligt - rekommenderas. 

Så till maten. Jag kan inte riktigt säga att den var värd priset. Anatoly Komms (fd modedesigner enligt någon på nätet)  ide är ju att använda rysk mat och utgå från ryska ingredienser men göra det sofistikerat och modernt. Det ser fint ut och smakar helt ok gott, men om jag ska vara ärlig så smakar det ganska vanligt, som vanlig rysk mat men med mycket snygg presentation och snygga detaljer. 

Men visst äter man gott, men kanske nådde restaurangen inte riktigt upp till våra förväntningar...   

 













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar