måndag 20 september 2010

SWEA Välkomstkväll...

I torsdags (16:e) hade vi Välkomstträff på Scandinavia. Vi hade tur med vädret och att Scandinavia hade just stängt Sommarkaffeet så vi fick sitta på bästa plats med kvällsvärmarna på!

Det blev mycket lyckat och hela 14 nya medlemmar dök upp. Vi fick fantastisk sponsring at HSBC, världens största bank och Johan Sekora som generöst gav alla deltagare en kopia av boken 'Living in Moscow' (värd 2000 R!). Dessutom kom Julia Nilsson från Scandinavian Invest och bertättade lite om det företaget och donerade också fina Vinflaskor med 2000 USD rabatt på investeringar i deras produkter. Sist men inte minst 2 fina vouchers från allatid like generösa Expat Salong! Tack för det alla!

Katya Cronstedt berättade hur Katerina Hotell rabatten funkar och informerade också om Öppna Förskolan som SWEA driver tillsammans med Katya varje torsdag förmiddag på Katerina Hotell. De har också en egen blogg med all info: swenur.blogspot.com 

Dessutom på Katya's initiativ så samlade vi in pengar till drabbade av bränderna i sommar. katya har en väninna som personligen åker dit och lämnar över pengarna som går till det mest nödvändiga tex tvättmaskiner etc. Mer om detta kommer i SWEA Magasinet Moskva.

Caroline Bjäre fotade flitigt och här är några foton, alla foton kommer att finnas under Fotoalbum på hemsidan: www.swea.org/moskva

Allt som allt en väldigt trevlig kväll med god Scandinavia mat av Jonas Grip och glada Moskva-Sweor!
Julia Nilsson och Anna GB, Ordförande

Moskva-Sweor

Eva, Vice Ordf

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar