måndag 6 september 2010

Odd Molly, Vinprovningar och Garage

I morse träffade jag Inna Lundvall som berättade den glada nyheten att hon nu är officiell agent/distributör för fina svenska kläd-märket 'Odd Molly' för hela Ryssland! Inna kommer ursprungligen från St Petersburg och har just nu tjänstledigt från arbetet på Ikanobanken för att starta upp Odd Molly här. Inna som själv är en utmärkt modell för märket (!) kommer att fokusera på boutiquer och 'multi-brand-stores' för att sälja in kollektionerna. Hon vill gärna ha tips på detta av er som är ute i modevimlet! Maila hit till bloggen så vidarbefordrar jag till Inna. Se'n kanske vi Sweor också kan få gå på 'sample sale'.... låter bra eller hur?! :  )))

Senare träffade Eva E och jag Sandra och Marina på Scandinavia. Vi bestämde att Matlagningskursen söndagen den 10 oktober kommer att ha temat exotisk mat med Jonas Grip. Dvs vi kommer att laga indiskt, thai ja det var något sådant mer info kommer. Max 10 pers blir det och respektive är välkomna! Dessutom spinner vi vidare på Drink-kursen, det blir en kurs där vi kommer att få lära oss blanda coola drinkar typ mojito och caipirinha m.m. 

Vinprovningarna startar redan fredagen den 24:e sept (om knappt 3 veckor), dvs det är vår sedvanliga Fredagsdrink som i höst även innehåller vinprovning. Den 24:e blir det några Italienska viner, sista fredagen i oktober franska och i november blir det nya världen. Man kommer att kunna beställa de provade vinerna via Scandinavia! Mer info kommer.

Innan det var dax att laga middag så var delar av familjen och jag en sväng på Garage, det coola galleriet som just nu bara hade några få utställningar på g. Snygga jättesvampar, (Giant Triple Mushrooms) av en belgisk/tysk konstnär, Carsten Höller, och två video- mm installationer, den ena av Francesco Vezzoli med bla Lady Gaga och den andra ej för barn under 6 år med bla  naken kvinna i taggtråd (100 years of Performace Art) . hur som helst, det kommer säkert snart mer intressant på Garage.
Man kan bli 'Vän av Garage' dvs gå in gratis och gå på förhandsvisningar för mellan 1000-6000 Rubel kanske något för någon? www.garageccc.com

Till sist bara ett snabbt tips om billiga rosor (vilket inte annars är så lätt att hitta i Moskva) 'Mostsvetorg' Ulitsa Krasina 9, Str 2, tel 505 40 92, 10 rosor för 250 R! http://moscvettorg.ru 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar