lördag 16 november 2013

SWEA Professionals startar i Moskva!


Som ni sett i senaste nyhetsbrevet från vår ordförande så har vi just startat en ny gren inom SWEA Moskva: SWEA Professionals!
SWEA Professionals ska fungera som ett nätverk för erfarenhetsutbyte, som stöd och inspiration för kvinnor som är intresserade av att utöka sitt nätverk inom arbetslivet eller utanför. Ni hittar mer information om SWEA Professionals på vår nya blogg: http://sweaprofessionals.wordpress.com
 Det första mötet kommer hållas den 21 November på Katerina City Hotel (länk) och vi ser gärna att ni kommer! Presentationerna kommer vid detta möte hållas på engelska.För att deltaga kan ni anmäla er via länken som ordförande skickade ut eller klicka här (länk) – det räcker såklart att ni anmäler er på ett ställe.
 Skicka gärna vidare inbjudan till era vänner som kan tänkas vara intresserade – SWEA Professionals välkomnar även de som ännu ej är medlemmar i SWEA att deltaga på våra möten emot en mindre avgift. De flesta presentationer och möten kommer hållas på engelska så även de som inte pratar svenska kan ha glädje av att deltaga. 
 Hör gärna av er om ni har frågor. Info på bloggen ovan. 
Hälsningar,
Katerina, Linda & Daria 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar