söndag 28 november 2010

IWC Vinterbasar

I lördags gick den av stapeln, Winterbazaar på Radisson hotell vid Kievskaja. Oj vad mycket folk det var, men det var ju väntat. Det svenska bordet blev jättefint och om man dömer efter hur försäljningen så var våra saker super-populära!
 Kristins fina och goda glögg var slut efter 1 1/2 timma! Pepparkakshuset samt leksaker och barngrejer och de fina enebuskarna gick också superfort. Och ljusen med servetter så snyggt matchade av Pysselgruppen, snabbt borta de också! Lussekatterna gick också bra - och var mkt goda, vi testade en påse på eftermiddagen!

Svårast att sälja var en av Ikea-vaserna och tomatjuicen! Det var i princip det som var kvar på slutet - men vi bjöd våra grannar på tomatjuice och de verkade gilla den!

Och så mycket fina saker det fanns på de andra borden.... File-kött från Argentina var populärt, vinet från Syd-Afrika likaså.Själv införskaffade jag Lego från det danska bordet, finska moderna barnböcker på ryska till alla ryska barnkalas (Tatu o Patu är oslagbara!) från det finska bordet. Kaffe från Colombia och en cigarr till min man från det Cubanska bordet.

Vårt svenska bord lyckades sälja för 53 000 Rubel, vilket borde ge oss en plats i 'top tio' och när Helena och jag redovisade så var hela basaren uppe i 4 miljoner Rubel!!! Inte dåligt eller hur!

Stort tack till alla duktiga försäljare och ett särskilt STORT TACK till Helena Vasquez som förutom en liten paus på eftermiddagen var med hela dagen och ordnande med transporten av alla saker!!! 
Det gjorde ni alla bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar