fredag 5 april 2013

Angels' Bazaar, idag och i morgon

I dag besökte jag "Angels' Bazaar" som är ett välgörenhetsprojekt som drivs av en rysk kvinna, Natalia Dadiani. Natalia arbetade under en längre tid som modell och även som chef för en modellagentur här i Moskva. Efter att hon gift sig och fått barn ville hon göra något som passade in med hennes familjeliv och resultatet blev "Angels' Bazaar".

Natalia samarbetar med flera boutiquer i Moskva och får donationer med kläder som dessa inte kunnat sälja. Alternativt väljer hon ut saker och säljer med komission till affären i fråga. Alla intäkter donerar hon sedan (från donerade designer-kläder samt all komission från försäljning) till olika välgörenhetsändamål. Natalia tar även emot designerkläder från personer som vill donera, men givetvis lite använda samt i gott skick. Hon väljer själv olika ändamål för varje försäljningstillfälle. I dag tex. gick pengarna till en ung rysk mamma med sex barn som behöver hjälp. Natalia har också regelbunden kontakt med flera barnhem som hon stöder med pengar från sina "Angels' Bazaar" försäljningar.
Natalia Dadiani

Själv hittade jag en jättefin schal som jag gick hem med och det kändes ovanligt bra att handla när man vet att pengarna inte går till vinst utan till behövande!

Försäljningen i dag fredag och i morgon den 6:e april mellan kl 12-20, Malaya Bronnaya 36, Kv 31 på 5:e våningen. Metro Pushkinskaya.

Man kan som sagt donera designerkläder till Natalia som man inte längre vill ha, hon talar flytande engelska och kommer gärna hem till dig och hämtar. Det som inte går att sälja donerar hon vidare till behövande.

Kontakta Natalia på 8 903 798 7885 eller via email: natalia.dadiani@coolcoz.com eller stoppa förbi idag eller i morgon och träffa denna unga härliga ryska på plats!

Nästa försäljning är ännu inte bestämd när det gäller tid och plats, men du kan gilla "Angels' Bazaar"Facebook, så får du alla uppdateringar där.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar