torsdag 14 mars 2013

Husmanskost på Scandinavia med Business Sweden och Aron Håkanson

Aron Håkanson på Business Sweden har tagit över från Micael Timonen (som gjorde ett fantastiskt jobb, Tack för det!) husmanskostmiddagarna på Scandinavia, så nu kör de i gång igen...
_____
Vi har av Micael blivit tilldelade det mycket ärofyllda och ansvarsfulla uppdraget att i fortsättningen kalla till husmansaftnar på Scandinavia.


Med stor respekt bör nämnas att Micael sedan den första ”Ärtsoppa på Scandinavia” i juni 2010, med tillhörande pannkakor och punsch på menyn, samlat inte färre än 465 matglada personer till sammanlagt 20 middagar. Det är med lika stor vördnad vi så tar över.


I samråd med vår välrenommerade kock, Jonas, har vi valt att fortsätta denna goda tradition genom att inleda den nära förestående våren med nedanstående meny, som inte bara osökt för tankarna till och förhoppning om varmare tider, men som också värmer i den sedan länge köldpinade ryska huvudstaden:1.    Gravlax med toast, senapsås dill och citron


2.    Sjömansbiff serverad med saltgurka och inlagda rödbetor

Dryck: 1/2 liter Carlsberg starköl, kaffe eller te  Datum: Torsdagen, den 28 mars
Tid: 19.30 – 20.00, när samtliga gäster anlänt
Plats: Scandinavia, M. Palashevskij per. 7 (ul. Tverskaja, 19)


Pris: Endast 1250 rbl + 10% eller mer i dricks (kom ihåg att våra vänner på Scandinavia gör detta helt utanför vanliga menyn, så generös dricks är uppmuntrande för att fortsätta våra kulinariska aftnar)


N.B. Anmälan = betalning. Om ni inför middagen får förhinder, vänligen ordna ersättare eller skicka pengar på lämpligt vis till någon av oss. Detta eftersom maten är specialbeställd enbart för oss och Scandinavia har redan tagit kostnader för införskaffandet av råvaror.


Hjärtligt välkomna!Med smakliga hälsningar,

Teo, Martin och Aron
Aron Håkanson
Konsult

Business Sweden
Prechistenka 40/2, byggnad 1, 6e vån
M (RU): +7 916 82 86 277
M (SE): +46 720 233 318
T +7 495 788 11 38  F +7 495 788 11 31
aron.hakanson@business-sweden.se
www.business-sweden.se
Follow us on Twitter: www.twitter.com/BusinessSweCEE
Like us on Facebook: www.facebook.com/ExportradetCEE

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar