lördag 1 december 2012

IWCs Winterbazaar 2012

Nu ar det avklarat, IWCs stora Winter Bazaar på Radisson Slavyanskaya! Vart SVENSKA bord lyckades verkligen jattebra aven detta ar! Hela 123 000 Rubler salde vi produkter for!! Jattebra jobbat alla!

BRA jobbat alla som hjalpt till med alla forberedelser och sag till att allt kom till Radisson i dag pa morgonen fran ambassaden. Tack Laura och Maria! Tack till Ylva for forberedelsearbete. Tack alla som var med pa Pysseldagen och kladde granar, satte i hop pepparkakshus (som salde slut mycket snabbt!), slog in paket och gjorde glogg!!!!

Vi har nu alla gjort en fin insats for alla de over 60 Valgorenhetsorganisationer som alla medel fran basaren skanks till. Ett stort tack ocksa till var ambassador Veronika Bard Bringeus och Sang Nyman som sag till att vi blev anmalda aven i ar! Och som bidrog stort till den fina gloggen! Tack aven till alla som bakat hemma - det hembakta gick mycket snabbt pa bordet!


Varmt Tack till Margareta som holl i kassan pa vart bord i dag samt rapporterade vara pengar till IWC. Sist, TACK Cecilia som lagt ner ett superarbete pa att organisera oss och halla i tradarna bade for oss och pa IWC och sista stora tacket går till alla företag som donerade till det svenska bordet!!!

Bilder fran Pysseldagen pa ambassaden och sjalva basaren pa Radisson Slavyanskaya idag...



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar