måndag 9 december 2013

SSIM söker personal


Svenska Skolan i Moskva En skandinavisk oas i Ryssland
Vi söker en ny medarbetare
Svenska skolan i Moskva välkomnar barn med skandinavisk anknytning i åldrarna 2 till 16 år. Vi följer svensk läroplan och drivs av en styrelse bestående av engagerade föräldrar och med rektor som pedagogisk ledare. Skolan ligger i ett grönområde intill Leninskij Prospekt i sydvästra Moskva. Här erbjuds skandinavisk pedagogik av högsta kvalitet, i en trygg och familjär omgivning.
Vi utökar nu vår förskoleverksamhet och söker därför en assistent till förskolan. På förskolan Vildhunden finns barn i åldrarna 2-5 år uppdelade i två grupper. Tjänstgöringen är 5 dagar i veckan och med tillträde i januari 2014.
Vi söker dig som:
 • -  Har en hög social kompetens och
  lätt för att samarbeta.
 • -  Är flexibel, lyhörd, kreativ och
  ansvarstagande.
 • -  Tycker om att sjunga och leka.
 • -  Är intresserad av pedagogiskt
  arbete och utveckling.
 • -  T alar obehindrat på svenska,
  norska eller danska.
  Observera att detta är en lokal tjänst. Det innebär att du som söker tjänsten redan bor i Moskva eller planerar att flytta till Moskva utan hjälp från skolan.
  För mer information kontakta:
Rektor Göran Holm, goran.holm@ssim.nu eller ring +7 903 156 25 56, Förskoleföreståndare Karolina Borg, karolina.borg@ssim.nu eller ring +7 903 203 53 70,
Om du vill bli en av oss, maila personligt brev och CV till rektor Göran Holm. Sista ansökningsdag är onsdag den 18 december.
Vill du veta mer om oss och vår verksamhet, besök hemsidan
www.ssim.nu 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar