torsdag 15 december 2011

Julfesten söndagen den 4 december

Så gick den årliga Julfesten av stapeln på Scandinavia som vanligt, i år med extra god mat tyckte vi som var där... Det visade sig att Jonas Grip, Scandinavias utmärkta kökschef hade haft svårt att få hit en del varor, så han hade helt enkelt fått producera mer själv - och resultatet var fantastiskt gott! Stort Tack Jonas! Marina Averchenkova, Scandinvias VD ordnade som vanligt allt på ett trevligt sätt för oss.

Ca 90 gäster räknade vi in denna gång. Barnen underhölls av clownen Leonid och den svenske tomten kom också förbi en sväng till alla barns stora fortjusning! Tack till tomten! Lotterier för både barn och vuxna var också mycket populära inslag. Tack till alla som donerat till lotterierna - ett särskilt tack till Bodil Lystlund som organiserade stora fina LEGO lådor till det super-populära barnlotteriet!

Vi presenterade ocksa vår Sverigestipendiat för 2012, Julia Kolesova som kommer att motta 20 000 Rubler fran SWEA Moskva vid vårt årsmote den 1 februari 2012. Vi bestämde oss dessutom i år att dela ut två andraprisstipendier till Vera Kozlovskaya och Alisa Latysheva pa 5 000 Rubler vardera. Alla tre får dessutom fina bokpaket från Kulturavdelningen på den svenska ambassaden. Mer om stipendiaterna kommer så småningom på den har bloggen.

Mycket trevlig Julfest verkade det allmäna intrycket vara - Tack alla som kom och bidrog till ett trevligt kalas!

De fina bildcollagen är framtagna av Margareta Neckelius och hennes man Roger som var den duktiga fotografen! Stort Tack till er båda!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar