söndag 4 december 2011

IWCs Vinterbasar med det svenska bordet lördagen den 26 november

135 000 Rubler sålde det svenska bordet för på den stora Vinterbasaren förra lördagen - vilket är rekord för det svenska bordet! Stort Grattis till oss själva! 

Fantastiskt bra jobbat alla! Jag har inte lyckats få tag i någon siffra för hela basaren men det verkar som om det gått mycket bra för Finland och Danmark - Grattis till er!

Stort Tack till alla som var med och hjälpte till både på Pysseldagen i fredags och på lördagen på den stora basaren på Radisson hotel. Vi kan vara stolta för vår mycket fina svenska insats!

Särskilt STORT TACK till Cecilia Wettstam och Marie Nygren Andersson som har lagt ner ett stort arbete på att organisera det svenska bordet respektive samla in donationer från företagen. Cecilia och Birgitta Ljungqvist fixade dessutom till vår succee-glögg som är så populär och som drar in massor till vårt bord!

Och ett särskilt Tack till Lisa Romeus Bertelman som är Sveriges och vår representant för basaren och som sett till att vi är med år från år!

Den svenska försäljningen i år innebär en ökning med mer än 150% från förra året då vi redovisade 53 000 Rubler! I år blev det alltså hela 135 000 Rubler.

Vad säger ni om det?!

Helt enkelt ett Superresultat!!!


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar