tisdag 15 maj 2012

Norsk middag på Scandinavia den 17 Maj - obs Ny meny!

Den trevliga och festliga Norska Nationaldagen, torsdag 17 maj ska naturligtvis firas! 

Scandinavia har specialkompponerat en ny meny se nedan.

Anmälan direkt till Scandinavia: kitchen@scandinvaia.ru



Detta är alltså INTE Micaels middag (den blev inställd).



Welcome drink
Sparkling Brut France  15 cl 200 rbl

Starters:
Crayfish sandwich
crayfish tails, apple, red radish
celery, mustard sauce, dill on rye bread
490 rbl
Serrano ham
green asparagus, ruccola
beurre blanc, croutons aquavit cheese
470 rbl
Akvavit Linie , scane etc 4 cl  300 rbl
Homescented Akvavit 4 cl  100 rbl
Beer Carlsberg 0,5 bttle 250 rbl
White wine Chardonnay Chili 18 cl 200 rbl
Red wine Merlot Chili 18 cl 200 rbl

Mains:
Grilled fillet of Norwegian salmon
Duchesse potato, cucmber, spinach
salmon roe, Sandefjord butter and chives
920 rbl
White wine
Sauvignon Blanc NZ 18 cl 400 rbl
Roast Loin of reindeer
Crispy fried slasifies, black currant jus
creamed savoy cabbage
1150 rbl
Red wine Valpolicella Ripasso Italy 18 cl  400 rbl

Desserts:
Apple& rhubarb strudel
Rhubarb sorbet, cardamom cream
320 rbl
Fresh Strawberries
Vanilla bean ice cream, whipped cream
370 rbl
Late Harvest Semillon Chile 6 cl 250 rbl
Taylor’ 10 yo Port 6 cl  400 rbl

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar