Den trevliga och festliga Norska Nationaldagen, torsdag 17 maj ska naturligtvis firas!
Scandinavia har specialkompponerat en ny meny se nedan.
Anmälan direkt till Scandinavia: kitchen@scandinvaia.ru
Detta är alltså INTE Micaels middag (den blev inställd).
Scandinavia har specialkompponerat en ny meny se nedan.
Anmälan direkt till Scandinavia: kitchen@scandinvaia.ru
Detta är alltså INTE Micaels middag (den blev inställd).
Welcome
drink
Sparkling
Brut France 15 cl 200 rbl
Starters:
Crayfish
sandwich
crayfish tails, apple, red radish
celery, mustard
sauce, dill on rye bread
490
rbl
Serrano ham
green
asparagus, ruccola
beurre blanc, croutons aquavit cheese
beurre blanc, croutons aquavit cheese
470 rbl
Akvavit
Linie , scane etc 4 cl 300 rbl
Homescented
Akvavit 4 cl 100 rbl
Beer
Carlsberg 0,5 bttle 250 rbl
White
wine Chardonnay Chili 18 cl 200 rbl
Red
wine Merlot Chili 18 cl 200 rbl
Mains:
Grilled fillet
of Norwegian salmon
Duchesse
potato, cucmber, spinach
salmon roe, Sandefjord butter and chives
salmon roe, Sandefjord butter and chives
920
rbl
White
wine
Sauvignon
Blanc NZ 18 cl 400 rbl
Roast Loin of
reindeer
Crispy fried
slasifies, black currant jus
creamed savoy cabbage
creamed savoy cabbage
1150
rbl
Red
wine Valpolicella Ripasso Italy 18 cl
400 rbl
Desserts:
Apple&
rhubarb strudel
Rhubarb sorbet,
cardamom cream
320 rbl
Fresh
Strawberries
Vanilla bean
ice cream, whipped cream
370
rbl
Late
Harvest Semillon Chile 6 cl 250 rbl
Taylor’
10 yo Port 6 cl 400 rbl
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar