söndag 25 mars 2012

Indisk matlagning med Vidhya från Kurry Korner

Vidhya i full fart med Ruta i bakgrunden
Det blev verkligen supergott - Chicken Tikka Masala och Butter Chicken med Samosas och Basmati ris som vi lagade tillsammans hemma hos mig häromdagen - 9 personer kom och deltog i intruktionerna och lunchen med härliga Vidhya Velangi från Kurry Korner (hemsidan kurrykorner.ru är snart klar) - hennes eget företag som ger matlagningskurser (i hennes hem) och catering av indisk mat.

Vidhya kommer ursprungligen från Goa, det trendiga semesterparadiset som många har hört talas om - sedan 15 år bor hon i Moskva med man och barn och verkar stortrivas. Många kryddor var det - bla använde hon bockhornsklöver, koriander, kummin, ingefära, vitlök mm Dessa och mycket annat kan inhandlas i en affär nära Europeisky shoppingcenter som jag måste få återkomma till.

Här i Moskva rekommenderar hon restauragen Darbar för att prova på god indisk mat. 

Tusen Tack Vidhya och Kurry Korner!

De intressanta kryddorna













Kursdeltagarna












Chicken Tikka Masala - Jättegod!













Buttered Chicken - Mums!















Tillverkning av förrätten Samosas...
















Och till slut  - lunchen med den goda maten!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar